Om oss

Weekend-resor.se grundades med drömmen om att göra det enkelt för alla att upptäcka världen, även om man bara har en helg till förfogande. Vår passion för resor och äventyr driver oss att ständigt söka efter de bästa helgdestinationerna och ge våra besökare inspirerande och praktiska resetips. Vi är ett litet men dedikerat team som är här för att hjälpa dig att planera din nästa oförglömliga weekendresa.

Emma Andersson är en av grundarna av weekend-resor.se och en erfaren resenär med en kärlek för kulturella äventyr. Hon ansvarar för att undersöka och skriva om fantastiska destinationer och delar med sig av sin rikliga kunskap och entusiasm för att upptäcka nya platser.

Johan Lindström är den andra halvan av vårt dynamiska team. Med en bakgrund inom turism och hotellbranschen är Johan expert på att hitta de bästa erbjudandena och rekommendationerna för att maximera din reseupplevelse utan att spränga budgeten. Han ser till att vår webbplats alltid är uppdaterad med de senaste och mest spännande resmålen.

Tillsammans arbetar Emma och Johan för att göra weekend-resor.se till din första anhalt för att planera korta men minnesvärda resor världen över. Välkommen att följa med oss på alla våra äventyr!